Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Rózsa kupon

Kattintson a részletekért!

Veszelyhelyzet utan kek2

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Rózsa Web


Házhozszállítás

Házhozszállítás
LX Line Partner Patika
 

Keresés az oldalon

Cegadatok X

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2251550
 
 
Scholl lábizzadásgátló szagtalanító gélNe csak leplezze a kellemetlen szagokat, inkább szüntesse meg azokat teljesen! Nyáron a nagy melegben és télen a fűtött szobában különösen aktuális és fontos, hogy lábunk és cipőnk megfelelőképpen ápolt legyen. Mivel lábunk átlagosan 16 óráig cipőben vagy harisnyában van, a lábizzadást speciális kozmetikumokkal kell kezelni. A Scholl Odour Contol termékcsalád ebben kíván segítséget nyújtani. Szabadalmaztatott hatóanyagának, a Neutra-Activ-nak köszönhetően egyedülálló, semlegesítő védelmet nyújt a legkellemetlenebb lábszag ellen is.

Neutrogena kézkrémFelnőtt bőrápolási termékeink közül a Neutrogena termékcsalád elismert és támogatott a bőrgyógyászok körében. A Neutrogena kézkrém norvég formulával pedig a legnépszerűbb kézkrém. A norvég formulás termékek kiváló kiegészítői az atopiás dermatitis gyógyszeres kezelésének.

Scholl termékek tyúkszemreMivel a tyúkszemek nyomásra fájdalmasak, ajánlatos kezelni őket. Ha a tyúkszeme folyamatosan fáj, könnyen, gyorsan és biztonságosan eltávolíthatja a Sholl zselés tyúkszem-eltávolító termékével. Ha csak alkalmanként fáj, vagy ideiglenes védelemre van szüksége (pl. a pedikűr időpontjáig), többféle párnázó termék és tapasz közül választhat.

© Rózsa Gyógyszertár 2009 - Oldaltérkép | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!