Gyógyszerinformáció

OGYEI logo hiv

Rózsa kupon

Kattintson a részletekért!

Veszelyhelyzet utan kek2

Egészségvédelem


Elérhetőségeink

Elérhetőségeink

Rózsa Web


Házhozszállítás

Házhozszállítás
LX Line Partner Patika
 

Keresés az oldalon

Cegadatok X

Látogatott oldalak

Oldalletöltések száma: 2251525
 
 
Corsodyl szájöblögető oldatA Corsodyl szájöblögető oldat chlorhexidint tartalmaz, mely hatóanyaga révén antibakte- riális és gombaölő hatású is egyben. Szájfertőtlenítésre és -öblögetésre használatos oldat. Segít az ínygyulladás és ínysorvadás megelőzé- sében, ugyanakkor gátolja a foglepedék-képződést.

Blend-a-dent műfogsorrögzítő krémA műfogsor a már elvesztett fogak pótlásával javítja a megjelenést, valamint biztosítja a rágás és a beszéd zavartalanságát. A műfogsorviselés az ajak- és az arcizmoknak is támasztékul szolgál, ezáltal megakadályozza az arc fog- hiány miatti beesését, és visszaadja a harmonikus arcformát.

Meridol fogkrém és szájvízA meridol® fogkrém és szájvíz használata jelentősen csökkenti a fogíny gyulladását, mely hatás a fogkrém és szájvíz együttes alkalmazásakor a legkifejezettebb A meridol® fogkrémet és szájvizet kifejezetten az irritált fogíny regenerálására fejlesztették ki.

© Rózsa Gyógyszertár 2009 - Oldaltérkép | Adatkezelési tájékoztató | Jognyilatkozat | Impresszum
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresésének szükségességét.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!